De Mot Nicholas
Gent - De Mot Nicholas Advocatenkantoor

De Mot Nicholas Advocatenkantoor in Gent met strafrecht, verkeersrecht, lichamelijke schade en strafprocedure als hoofdactiviteiten.

Bevrijdingslaan 232
9000 Gent

09 375 63 65
0472 33 93 81
09 375 63 66
     

Nicholas De Mot: het recht aan uw kant

Advocaat op mensenmaat

Het polyvalente advocatenbureau van Meester De Mot Nicholas is gevestigd in Gent. Hier krijgt u de nodige juridische rechtsbijstand en/of persoonlijk rechtsadvies. Staat u voor een complexe (boedel)scheiding? Kampt u als bedrijfsleider met niet-betaalde facturen? Reken in dit kantoor op de beste oplossing, en een nauwkeurige dossieropvolging. Met overleg probeert deze advocaat geschillen en procedureslagen voor de rechtbank zoveel mogelijk te vermijden.

 

Thuis in verschillende rechtsdomeinen

De kernactiviteit van het kantoor? Strafrecht en strafprocedure. Zowel particuliere cliënten als ondernemers zijn hier welkom. Hebt u problemen met contracten, verzekeringen, of huurovereenkomsten? Liep u lichamelijke schade op (in het verkeer)? Betwist u een erfenis? Kom erover praten. Want voor elk probleem bestaat een oplossing.

 

Zijn knowhow, uw welzijn

Meester De Mot zet zijn knowhow en ruime ervaring maximaal in om u de beste juridische oplossing te garanderen. Van eerste advies tot dossierafwerking staat uw tevredenheid centraal. Neem vrijblijvend contact op met De Mot Nicholas Advocatenkantoor in Gent, u krijgt heel snel een uitnodiging voor een persoonlijk onderhoud. Het kantoor is heel goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

Openingsuren

48121620244
MAA
DIN
WOE
DON
VRI
ZAT
ZON

Raadpleging na afspraak

Map

 Bereken route